Ποιοι Είμαστε

Καλώς ορίσατε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας "SENZA".

Η εταιρεία "SENZA" είναι μια καθαρά ελληνική εταιρεία και εδρεύει στον Άλιμο Αττικής, στο πολυκατάστημα SHOPPING HOUSE.

Η εταιρεία προϋπήρχε ως ατομική επιχείρηση κατασκευής και χονδρικής πώλησης ασημένιων κοσμημάτων από το 1969.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία, το 2000, η νέα γενιά αποφασίζει να επεκταθεί και στην λιανική πώληση κοσμημάτων.

Με την εμπειρία του πατέρα και τον ενθουσιασμό της νέας γενιάς, το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι το 2002 αποφασίσθηκε η επέκταση στη λιανική πώληση χρυσών κοσμημάτων και ρολογιών.

Μετά την επιτυχία και της νέας της κίνησης, η εταιρεία μας, προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσει τον καταναλωτή και προβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες του, αποφάσισε να δημιουργήσει το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα με την επωνυμία e-jewels.gr περιλαμβάνοντας τα μεγαλύτερα brand names σε κοσμήματα και ρολόγια. Το e-jewels.gr τον Μάιο του 2013 μετονομάστηκε σε BeMine.gr ώστε να καλύψει με την ονομασία του την διευρυμένη γκάμα προϊόντων.

Σήμερα, έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας το όνομα "SENZA" είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας και αυτό το αποδεικνύει η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι καταναλωτές μας, στο κατάστημά μας στον Άλιμο.

Η εμπειρία της εταιρείας μας στα ποιοτικά προϊόντα και στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών πιστεύουμε ότι θα είναι οδηγός στο νέο μας εγχείρημα και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Καλή σας πλοήγηση
Με τιμή
ΓΑΖΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.